Over ons

Bij Spik en Span Speciaalreiniging zijn wij gespecialiseerd in de reiniging van extreme en uitzonderlijke situaties. Door onze jarenlange ervaring in zowel de schoonmaak- als afvalindustrie kunnen wij onze klanten met allerlei uiteenlopende opdrachten hulp bieden waar zij het nodig hebben. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk, waarbij kwaliteit en discretie voorop staan. Wij opereren vanuit Deurne, Noord-Brabant, maar zijn in heel Nederland en België inzetbaar.

Persoonlijk

Op basis van de aanwezige ervaring zullen wij voor elke individuele klant een afgestemd aanbod opstellen. Wij proberen altijd op een flexibele wijze met nieuwe wensen en veranderingen om te gaan en staan open voor discussie.

Discreet

Wij zorgen er voor dat uw probleem zo min mogelijk in de schijnwerpers komt te staan. Wij rijden logovrij, verstrekken geen informatie aan derden en bereiden alle werkzaamheden goed voor zodat de omgeving er niet bij betrokken wordt.

Resultaatgericht

Bij elke individuele klant zullen wij maatwerk afleveren en hen tevreden stellen door altijd in hun behoeften te voorzien. Dit doen wij door de klant gerust te stellen, te ontzorgen en hun probleem met nauwkeurigheid op te lossen.

Onze partners