Welkom bij Spik en Span Speciaalreiniging

Het juiste adres voor professionele reiniging van extreme en uitzonderlijke situaties. Wij opereren vanuit Deurne (Noord-Brabant), maar zijn 24/7 in heel Nederland en België inzetbaar.

BEKIJK ONZE

Diensten

Diepreiniging (schimmel, ontlasting of andere vervuiling)

MEER INFO >

Schoonmaak en desinfectie na lijkvinding of zelfdoding

MEER INFO >

Duivenpoep verwijderen

MEER INFO >

Verwijderen van nicotineaanslag

MEER INFO >

Leegpompen en/of drogen van ruimtes bij waterschade

MEER INFO >

Schoonmaak na een verzamelstoornis / hoarding

MEER INFO >

Wietplantages ontruimen

MEER INFO >

Lijkgeur verwijderen

MEER INFO >

Plaats delict schoonmaken

MEER INFO >

OVER HET BEDRIJF

Over ons

Bij Spik en Span Speciaalreiniging zijn wij gespecialiseerd in de reiniging van extreme en uitzonderlijke situaties. Door onze jarenlange ervaring in zowel de schoonmaak- als afvalindustrie kunnen wij onze klanten met allerlei uiteenlopende opdrachten hulp bieden waar zij het nodig hebben.

Persoonlijk

Op basis van de aanwezige ervaring zullen wij voor elke individuele klant een afgestemd aanbod opstellen. Wij proberen altijd op een flexibele wijze met nieuwe wensen en veranderingen om te gaan en staan open voor discussie.

Discreet

Wij zorgen er voor dat uw probleem zo min mogelijk in de schijnwerpers komt te staan. Wij rijden logovrij, verstrekken geen informatie aan derden en bereiden alle werkzaamheden goed voor zodat de omgeving er niet bij betrokken wordt.

Resultaatgericht

Bij elke individuele klant zullen wij maatwerk afleveren en hen tevreden stellen door altijd in hun behoeften te voorzien. Dit doen wij door de klant gerust te stellen, te ontzorgen en hun probleem met nauwkeurigheid op te lossen.

PRIJSINDICATIE

Aanvraag

Bij Spik en Span bieden we u de mogelijkheid om eerst een aanvraag in te dienen voordat we de volledige kosten van uw opdracht bepalen. We baseren onze prijsstelling op verschillende factoren, waaronder het type opdracht, de mate van vervuiling, de benodigde middelen en de mate van risico die de opdracht met zich meebrengt.